Psykolog Christina Ganslev
Sundhedsforsikringer til psykologbehandling

Sundhedsforsikringer til psykologbehandling

Sundhedsforsikringer bliver mere og mere almindelige at bruge når man skal have psykologbehandling. Flere og flere af os har en sundhedsforsikring, enten via vores pensionskasse, arbejdsplads eller privat. Du kan ofte få tilskud til psykologbehandling hos mig fra disse, da jeg er autoriseret psykolog og har lang erfaring med samtaleterapi.

Her har jeg beskrevet, hvad du typisk skal gøre. Hvis du er i tvivl, så tal med forsikringen. Jeg har kunder fra Pensam, Danica, PFA, Dansk Sundhedssikring, Gjensidige, Tryg, Topdanmark og en række andre selvskaber.

Hvordan bruger jeg min sundhedsforsikring?

  1. Kontakt dit forsikringsselskab /pensionskasse og indgiv en skadesanmeldelse, hvor du fortæller hvad det handler om (fx stress / skilsmisse / sorg / angst / depression / øvrige psykiske udfordringer). Her er det vigtigt, at du fortæller dem AT DU SELV HAR FUNDET EN AUTORISERET PSYKOLOG (=mig) og ønsker en bekræftelse på hvad forsikringen vil betale. Det kan hedde “egen valgt behandler” eller lignende, afhængig af hvilket selskab du har. De vil muligvis foreslå dig at komme videre til deres netværk af psykologer – det vil du IKKE, for så kan du ikke gå hos mig.
  2. Når det hele er faldet på plads, så sender de dig et brev, hvor der står hvor mange gange de bevilliger og hvor meget tilskud de giver per gang.
  3. Fakturering: Du betaler selv for fakturaen, og får tilskuddet direkte fra forsikringen.

Prisen for en samtale er 1200 kr.

Kontakt mig gerne undervejs, og hvis du er i tvivl om noget, så ring og spørg mig.

Kom til psykolog med tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Danmark giver tilskud til samtaler hos psykolog for en række problematikker. Du betaler selv for samtalerne, og jeg indberetter direkte til dem for hver gang du kommer, hvorefter du får tilskuddet udbetalt på samme måde som øvrige tilskud fra Danmark. Husk at skrive i bookingen, at du er medlem.