Psykolog Christina Ganslev
Praktisk Info

Praktisk Info

Priser

  • Terapi og samtalebehandling (50 min): 1100 kr
  • Terapi etc. betalt af forsikring (50 min): 1100 kr
  • Coaching (60 min): 1375 kr
  • Supervision: 1500 kr per time
  • Konsulentydelser og undervisning: 2000 kr per time eller honorar per opgave

Jeg tilbyder samtaler både ved fysisk fremmøde med CORONA HENSYN (læs her!) og telefonkonsultationer. Sig hvad du foretrækker når du booker en tid. Priserne er de samme.

Tilskud

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark kan du få tilskud til psykologbehandling hos mig, og jeg kan indberette direkte til dem.

De fleste almindelige psykologiske udfordringer, såsom stress, krise, sygdom, fobier eller lignende vil din sundhedsforsikring, pension, indboforsikring eller øvrige forsikringer ofte give tilskud til behandling – ring til mig for info.

Hvis du har en sundhedsforsikring eller en indboforsikring dækker de nogle gange dine udgifter til psykolog. Ring til din forsikring og spørg dem. Husk at få et brev fra dem, hvor de bekræfter at de vil betale for dig.

Arbejdsgiver betalt behandling. Ofte vil en arbejdsgiver gerne have deres medarbejdere hurtigt og godt tilbage. Ring til mig hvis I har en medarbejder I gerne vil betale et forløb for, det har jeg god erfaring med.

Jeg har IKKE ydernummer, men henviser til mine dygtige kolleger her i Køge – find dem på https://psykologeridanmark.dk/

AFBUDSREGLER

Hvis du er nødt til at melde afbud til en tid, bedes du gøre det på min telefonsvarer senest 24 timer før du har en aftale.

Hvis du melder afbud senere, eller udebliver fra en tid, så betales der fuldt honorar for tiden.

Hvis du kan mærke COVID symptomer, eller har været nær kontakt til en smittet, så kontakt mig hurtigst muligt. Så laver vi vores møde om til at være telefonisk.

Og ja, der kan forekomme nødstilfælde…!

Find Vej

Jeg bor i et hyggeligt kontorfællesskab på Gymnasievej 21, 4600 Køge. Find indgang B, så er du godt på vej.

Du finder klinikken i Køge C, tæt på Køge Gymnasium og Wika Meny supermarked. Der er nem adgang både fra Køge, Stevns, Solrød og resten af Sjælland.

Her er gratis parkering i 1,5 time og hvis du kommer med offentlig transport, så holder bussen 50 meter væk. Der er venteområde lige indenfor døren til højre når du ankommer, du finder toiletter i bygningen og jeg byder selvfølgelig på en kop friskbrygget kaffe eller te under vores møde.