Psykolog Christina Ganslev
Praktisk Info

Praktisk Info

Priser

  • Terapi og samtalebehandling (50 min): 1100 kr
  • Coaching 1500 kr (inkl moms)
  • Supervision: 1500 kr
  • Konsulentydelser og undervisning: 2000 kr per time

Jeg tilbyder samtaler både ved fysisk fremmøde med CORONA HENSYN (læs her!) og telefonkonsultationer. Sig hvad du foretrækker når du booker en tid. Priserne er de samme.

TILSKUD
Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark kan du få tilskud til psykologbehandling hos mig, og jeg kan indberette direkte til dem.

Visse sundheds- og indboforsikringer også giver tilskud, men sørg for at tjekke på forhånd, da du selv skal betale for sessionerne.

Jeg har IKKE ydernummer, men henviser til mine dygtige kolleger her i Køge – find dem på

AFBUDSREGLER

Hvis du er nødt til at melde afbud til en tid, bedes du gøre det på min telefonsvarer senest kl. 16.00 dagen før. Hvis du melder afbud senere, eller udebliver fra en tid, så betales der fuldt honorar for tiden.

Hvis du kan mærke COVID symptomer, så ring og sig det, så laver vi tiden om til telefon. Og selvfølgelig kan der forekomme nødstilfælde…!

Find Vej

Jeg bor i et hyggeligt kontorfællesskab midt i bygningen på Gymnasievej 21, 4600 Køge.

Du finder klinikken i Køge C, lige ved siden af Gymnasiet og Wika supermarkedet. Der er gratis parkering og hvis du kommer med offentlig transport, så holder bussen 50 meter væk. Der er venteområde lige indenfor døren til højre og toiletter i bygningen.

Der er nem adgang både fra Køge, Stevns, Solrød og resten af Sjælland.