Psykolog Christina Ganslev
Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer

Flere og flere af os har en sundhedsforsikring, enten via vores pensionskasse, arbejdsplads eller privat. Du kan ofte få tilskud til psykologbehandling hos mig fra din sundhedsforsikring. Her har jeg beskrevet hvad du skal gøre. Hvis du er i tvivl, så tal med mig eller forsikringen.

Sådan gør du

Hvis du vil bruge din sundhedsforsikring til et forløb hos mig, så skal du kontakte dit forsikringsselskab /pensionskasse og indgive en skadesanmeldelse, hvor du fortæller hvad det handler om (fx stress /angst / depression / øvrige psykiske udfordringer). Her er det vigtigt at du noterer AT DU SELV HAR FUNDET EN PSYKOLOG og ønsker en bekræftelse på hvad forsikringen vil betale. De sender dig typisk et brev hvor der står hvor mange gange og hvor meget tilskud de giver per gang. Ofte kan jeg fakturere dem direkte og du betaler så differencen til mig per gang.

Prisen for en samtale er 1100 kr.

Sygeforsikringen Danmark

Danmark giver somregel tilskud til samtaler hos psykolog. Du betaler selv for samtalerne, og jeg indberetter direkte til dem for hver gang du kommer, hvorefter du får tilskuddet udbetalt på samme måde som øvrige tilskud fra Danmark. Husk at skrive hvis du er medlem.